Inspirationsföreläsningar för företag och privatpersoner

Utgångsläget är dina specifika behov, önskemål och målsättningar

Föreläsningar som gynnar företag och personal

Välkommen till Matgurun AB! Gör som många andra, bland annat Malmö Stad och anlita mig för att föreläsa om hälsa och välbefinnande. Jag har det unika utgångsläget att jag studerat kost, välbefinnande och hälsa i över 20 år, dessutom har jag erfarenhet av att föreläsa på såväl mindre som större företag och event. Där jag skiljer mig från de flesta andra är att jag dessutom kan erbjuda behandling, utbildning och rådgivning för ökat välbefinnande och bättre hälsa och därmed ökad produktivitet. Visst har jag studerat länge men det faktum att jag är självläkt från Bechterews sjukdom (ankyloserande spondylit) ger mig en unik plattform att ta med exempel från min resa från uppgiven verklighet till uppnått mål. Under mina föreläsningar hittar du konkreta exempel såväl som metaforiska beskrivningar, humor, motivation och allt däremellan. Med andra ord har du möjlighet att anlita mig för att få en helhetslösning:

  • Grundlig genomgång av nuläge där vi går igenom hur situationen ser ut idag, vilka motgångar ni har och vilka målsättningar ni har eller vill ha.
  • Få ett föreläsningstema baserat på nuläget och målsättningar. Det vill säga, själva föreläsningen grundar sig i genomgången av nuläget och har som mål att ta dig närmare ett önskat läge, att ta dig närmare din målsättning.
  • Få uppföljning på grupp- eller individnivå i valfri form. Detta steg kan vara en uppföljningsföreläsningar, workshopar, utbildningstillfällen, behandlingar eller rådgivning. Samtliga moment kan genomföras på såväl grupp- som individnivå. Det kommer vi överens om och utgår ifrån din situation.

Ta ett unikt helhetsgrepp om din och dina anställdas hälsa

Det mest effektiva sättet att angripa en utmaning är att ta sig an hela utmaningen från start till mål. Alldeles oavsett vilket format du önskar dig så har jag möjlighet att erbjuda dig en helhetslösning där vi tittar på ursprung, nuläge och önskat läge. Samtliga steg kan involvera både rådgivning, behandling och utbildning såväl som föreläsningar. Med både teoretisk och praktisk erfarenhet av hälsa och välmående är jag säker på att jag kan hjälpa dig och din arbetsplats till nästa nivå av välbefinnande.

”GINOS FÖRELÄSNINGAR BJUDER PÅ KUNSKAP OCH ÄR FYLLDA AV INSPIRATION”

Vem är Matgurun?

Gino - Holistisk hälsokonsult, terapeut och föreläsare

Jag har en bakgrund som elitidrottare, är utbildad civilekonom, licensierad kostrådgivare och livsstilsrådgivare samt hälsoinspiratör med över två decenniers erfarenhet inom området kost och livsstil. I bagaget har jag även en treårig utbildning inom kinesisk medicin samt västerländsk basmedicin motsvarande 60 högskolepoäng. Dessutom är jag certifierad inom kinesisk örtmedicin. Utöver detta har jag varit på en resa som resulterade i att jag läkte mig själv från Bechterews sjukdom, numera kallad ankyloserande spondylit. Klicka här för att läsa mer om Gino.

Fördelar med en inspirationsföreläsning

Den största fördelen med en föreläsning inom hälsa och välmående är att de personer som är närvarande börjar ställa sig själv frågor som de undvikit i flera år. Frågor som rör tränings-, kost- och andra livsstilsvanor som kan visa sig vara helt avgörande i jakten på högre välbefinnande. Att ställa sig dessa frågor är ofta startskottet till en långvarig förändring till det bättre när det kommer till hälsa. Boka Gino redan idag för en inspirationsföreläsning som gynnar både dig som individ och ditt företag!

Gino, föreläsningar

ERBJUDANDEN FÖRELÄSNINGAR

Föreläsning efter dina eller ditt företags behov

Har du massor av idéer eller inga idéer alls kanske? Inga problem! Att du hittat hit är en gåva och att hitta rätt lösning för dig eller ditt företag är det minsta problemet. Flera av mina kunder har anlitat mig av olika anledningar och jag är säker på att vi kan hitta rätt föreläsning och upplägg för dig. Alldeles oavsett om du är intresserad av en engångsinsats med en 30 minuters föreläsning under lunchtid eller ett konceptupplägg med föreläsning, utbildning, behandling och rådgivning upplagt på flera dagar så kan jag erbjuda rätt lösning för dig.

Känner du dig osäker på vilket upplägg som skulle passa just dig eller dina behov? Inga problem, kontakta mig så pratar vi om dina förutsättningar och skapar ett upplägg anpassat efter detta.

Fyll i dina uppgifter och val av föreläsningspaket nedan!

12 + 10 =

Väl mött och jag ser fram emot att vägleda dig till en vardag i välbefinnande!

HOLISTISKT OCH HÅLLBART TILLVÄGAGÅNGSSÄTT

När du anlitar mig drar du nytta av samtliga mina kompetenser (kinesisk medicin, västerländsk medicin, kostrådgivning, livsstilsrådgivning, IR-terapi, hypnosterapi, meditation och kroppsbehandlingar) och då får vi ett helt unikt helhetsgrepp om din hälsa och ditt välbefinnande. I många fall innebär en hälsokonsultation både diagnosticering, behandling, vägledning, rådgivning och uppföljning. Dessutom är mina lokaler utrustade för att minimera elektromagnetisk strålning och samtliga produkter jag använder är helt naturliga. Ett holistiskt och hållbart tillvägagångssätt helt enkelt!

Matgurun delar inte bara med sig av sin stora kunskap inom näringslära utan är en inspiration för en hälsosammare livsstil. Jag rekommenderar alla som vill leva lite mer att ta kontakt med matgurun för att öppna upp nya möjligheter i livet. Det finns inga hinder.

Johan

Matgurun förmedlar det rätta budskapet i denna matdjungel. #denrättavägen

Peter

Fantastiskt inspirerande föreläsning om livsstil och dess koppling till ett hälsosamt liv, både privat och på arbetsplatsen.

Susana

Professionell och skräddarsydd rådgivning som passar just mig och mina behov. Tusen tack.

Boney