Tjänster och behandlingar

Matguruns hälsoklinik erbjuder heltäckande tjänster och behandlingar med utgångspunkt i holistisk hälsa. Nedan finner du ett urval av de tjänster jag erbjuder och du kan lätt klicka dig vidare för att läsa mer om respektive tjänst.

Mina klienter är både företag och privatpersoner så oavsett vem du är har du möjlighet att anlita mig. Givetvis anpassas tjänsten eller behandlingen efter dina behov och önskemål. Välkommen att kontakta mig redan idag om du vill höra mer om hur jag kan hjälpa just dig eller ditt företag!

Kostrådgivning

Individanpassad kostrådgivning som sker online. Givetvis drar du även nytta av mina övriga kompetenser för att nå dina mål och få ökat välbefinnande.

Livsstilsrådgivning

Livsstilsrådgivning vars syfte är ökat välbefinnande och livskvalitet. Ett holistiskt tillvägagångssätt som tar hänsyn till alla aspekter som berör ditt välmående.

Kinesisk medicin

Genom avancerade diagnostikmetoder tar jag fram den mest lämpliga behandlingsplanen för just dina behov. Alla behandlingar är individanpassade.

Föreläsningar

Oavsett om du representerar ett företag eller har ett behov som privatperson kan du anlita mig för föreläsningar hälsa & livsstil. Gör som Malmö Stad, anlita mig som föreläsare.

Hälsoinspiratör

Arbetsmiljö och välmående anställda är extremt viktiga faktorer för god produktivitet hos företag. Anlita mig för att hjälpa ditt företag till ökad produktivitet och lönsamhet genom att fokusera på personalhälsan.

Hypnosterapi

Med hjälp av hypnosterapi kan man angripa allt från fobier till förändring av vanor och beteenden samt stärkandet av positiva känslor inom dig. Det är ett kraftfullt verktyg som är otroligt effektivt. Jag har gedigen erfarenhet inom hypnos och meditation.

Vägledd meditation

Meditation är ett kraftfullt verktyg till förändring och hjälper dig att hålla dig på din väg genom livet. Det handlar om att komma i kontakt med sig själv, sina tankar och sina emotioner. Jag hjälper dig med guidad meditation och coaching. Välkommen som individ eller i grupp.

Massage & kroppsbehandling

Jag erbjuder olika typer av massage beroende på vilka behov du har. Oavsett om det är avslappning, ökad blodcirkulation, minskad smärta eller liknande du har önskemål om så kan jag hjälpa dig.

IR-terapi

Långvågigt pulserande IR-ljus i apparaten som motsvarar det ”goda” ljuset från solen är väldigt effektivt för att behandla flertalet olika åkommor. Jag är givetvis utbildad och här kan du läsa mer.

Är du redo att ta nästa steg i ditt välmående? Boka tid på min mottagning i Höllviken!

HOLISTISKT OCH HÅLLBART TILLVÄGAGÅNGSSÄTT

När du anlitar mig drar du nytta av samtliga mina kompetenser (kinesisk medicin, västerländsk medicin, kostrådgivning, livsstilsrådgivning, IR-terapi, hypnosterapi, meditation och kroppsbehandlingar) och då får vi ett helt unikt helhetsgrepp om din hälsa och ditt välbefinnande. I många fall innebär en hälsokonsultation både diagnosticering, behandling, vägledning, rådgivning och uppföljning. Dessutom är mina lokaler utrustade för att minimera elektromagnetisk strålning och samtliga produkter jag använder är helt naturliga. Ett holistiskt och hållbart tillvägagångssätt helt enkelt!

Matgurun delar inte bara med sig av sin stora kunskap inom näringslära utan är en inspiration för en hälsosammare livsstil. Jag rekommenderar alla som vill leva lite mer att ta kontakt med matgurun för att öppna upp nya möjligheter i livet. Det finns inga hinder.

Johan

Matgurun förmedlar det rätta budskapet i denna matdjungel. #denrättavägen

Peter

Fantastiskt inspirerande föreläsning om livsstil och dess koppling till ett hälsosamt liv, både privat och på arbetsplatsen.

Susana

Professionell och skräddarsydd rådgivning som passar just mig och mina behov. Tusen tack.

Boney