Kontakt

 

Använd kontaktuppgifter nedan eller kontaktformuläret för att anlita Gino.

Min utgångspunkt är Malmö och Höllviken men mitt upptagningsområde är hela Sverige när det kommer till föreläsningar eller uppdrag som hälsonispiratör. Kostrådgivning sker i huvudsak online, likaså livsstilsrådgivning även om båda delarna är integrerade i övrigt utbud när du träffar mig personligen. Övrigt utbud såsom kinesisk medicin, hypnosterapi, meditation och kroppsbehandlingar sker på plats i Malmö, i Höllviken eller på plats hos dig som klient om du är ett företag. Oavsett om du är privatperson eller företag är du varmt välkommen att kontakta mig.

Om du har önskemål om ämnen på bloggen eller om du har frågor som bättre lämpar sig för ett privat meddelande kan du kontakta mig via e-post eller via kontaktformuläret nedan. Jag svarar som oftast inom 24 timmar.

Vägen till välmående.

10 + 14 =

040-87800

info@matgurun.se

HOLISTISKT OCH HÅLLBART TILLVÄGAGÅNGSSÄTT

När du anlitar mig drar du nytta av samtliga mina kompetenser (kinesisk medicin, västerländsk medicin, kostrådgivning, livsstilsrådgivning, IR-terapi, hypnosterapi, meditation och kroppsbehandlingar) och då får vi ett helt unikt helhetsgrepp om din hälsa och ditt välbefinnande. I många fall innebär en hälsokonsultation både diagnosticering, behandling, vägledning, rådgivning och uppföljning. Dessutom är mina lokaler utrustade för att minimera elektromagnetisk strålning och samtliga produkter jag använder är helt naturliga. Ett holistiskt och hållbart tillvägagångssätt helt enkelt!

Matgurun delar inte bara med sig av sin stora kunskap inom näringslära utan är en inspiration för en hälsosammare livsstil. Jag rekommenderar alla som vill leva lite mer att ta kontakt med matgurun för att öppna upp nya möjligheter i livet. Det finns inga hinder.

Johan

Matgurun förmedlar det rätta budskapet i denna matdjungel. #denrättavägen

Peter

Fantastiskt inspirerande föreläsning om livsstil och dess koppling till ett hälsosamt liv, både privat och på arbetsplatsen.

Susana

Professionell och skräddarsydd rådgivning som passar just mig och mina behov. Tusen tack.

Boney